SoMe video produktion & grafisk designer

Vores mission og din passion

Vi er 50+ medarbejdere i Copenhagen Atomics som leder efter en kollega til produktion af vores videoer og grafiske materiale til virksomhedens globale kommunikation. Du kommer til at indgå i et team for salg og marketing som kommunikerer vores budskab internationalt via sociale medier og kampagner. Du kommer til at producere meget af vores video materiale og grafisk design. Vi supplere din produktion med brug af freelancers som du også bliver ansvarlig for at indkøbe.

Vi tror på nødvendigheden af ​​bæredygtig grøn energi, og vi tror på, at der er en tæt sammenhæng mellem rigeligt af ​energi i verden og høj levestandard. Copenhagen Atomics udvikler thorium smeltesaltreaktorer til den grønne omstilling.

Hvem er du?

Nysgerrighed og gåpåmod er en del af vores kultur, og det er med det, vi vil nå vores mål om at blive verdens bedste. Vi er meget nysgerrige på, hvem du er. Hvad er din historie, og hvad drømmer du om? Som team er vi afhængige af hinanden, uanset om det er store eller små projekter og leverancer. Derfor gør vi en kæmpe indsats for at holde vores løfter og deadlines, fordi det påvirker os alle. Vores arbejdstempo kan til tider være intenst på grund af vores høje ambitioner, og fejl kan være dyre. Men hvis du kan lide at blive udfordret, er Copenhagen Atomics måske det rigtige sted for dig.

Vi tror at du har flair for kommunikation og produktion af video og grafisk materiale i høj kvalitet som fanger folks opmærksomhed. Vi tror at du er i den tidlige del af din karriere og du er en af de bedste fra din årgang. Om du er selvlært eller har en anerkendt uddannelse er ikke vigtigt for os, men du skal kunne fremvise eksempler på både video og grafisk materiale som du selv har lavet. Vi tror på at du i løbet af nogle år vil udvikle dit talent og blive en stjerne i vores team. Da vi er et internationalt team er gode engelsk-kundskaber et krav.

Om Copenhagen Atomics

Med base i København er vi et internationalt vækstteam på 50+ ingeniører, teknikere og designere, som er i gang med at udvikle atomkraftværker, der i fremtiden skal fremstilles på samlebånd . Vi forventer, at mange nye kolleger slutter sig til vores virksomhed inden for de næste 5 år, da vi udvider vores bredde og kompetencer yderligere.

Du kan ansøge på jobs@copenhagenatomics.com. Send venligst dit CV sammen med 10 - 20 linjer om dig selv. Vi holder løbende samtaler

Stay updated
on new positions

If you are interested in our transformative technology, then drop us a line and we will keep you up to date with jobs, technology and investor news.

Please add valid e-mail
Please approve GDPR policy before submitting